Boottype per regio

delauwer-logo-staand

SailQube

sailqube

Zeilscholen

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Holland

Utrecht

Zeeland

Over SailQube

De SailQube is de nieuwste, snelste en vooral de coolste polyethyleen optimist. Vanwege de onverwoestbare en stabiele romp, is de SailQube perfect voor beginnende zeilers. 

Lees meer over de SailQube

Laser Pico

meisjes_laser_pico

Zeilscholen

Drenthe

Flevoland

Friesland

Groningen

Limburg

Noord Brabant

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

Over de Laser Pico

De Laser Pico is een comfortabele en stabiele zeilboot geschikt voor alle leeftijden en ieder zeilniveau. Je kunt alleen zeilen of met zijn tweeën. Beginners kunnen direct overweg met de Laser Pico. Dit komt door de onverwoestbare polyethyleen romp, de ruime zelflozende kuip, de hoge giek en het gemakkelijk te bedienen reefbaar grootzeil. Maar ook goede zeilers zie je met veel plezier in de Pico Race zeilen! De boot is gemakkelijk te vervoeren bovenop het dak van de auto of trailerbaar met een combitrailer.

Lees meer over de Laser Pico

Laser Vago

kids_vago_sailing2

Zeilscholen

Friesland

Groningen

Zuid-Holland

Noord-Holland

Limburg

Utrecht

Zeeland

Over Laser Vago

De Laser Vago is een zeer veelzijdige en sportieve zeilboot. Je kunt deze boot alleen of met zijn tweeën (met trapeze en genaker) gemakkelijk zeilen. De polyethyleen romp is onverwoestbaar en onderhoudsvrij. Door de ruime zelflozende kuip en de hoge giek zit je heel comfortabel. De zeilboot heeft een modern tuigage, waarbij alle trimmogelijkheden perfect gepositioneerd zijn en eenvoudig te verstellen. De rolfok is standaard, waardoor de boot ook goed als eenmansboot te zeilen is. En niet geheel onbelangrijk: de Laser Vago is binnen enkele minuten opgetuigd. 

Lees meer over de Laser Vago

Laser Bahia

laser-bahia-comfort-sailing

Zeilscholen

Friesland

Utrecht

Over Laser Bahia

De Laser Bahia is een boot waar je alle kanten mee uitkunt: zeilen, roeien of motoren. Door zijn stabiliteit, doordachte layout en eenvoudige reefsysteem is het de perfecte boot voor iedereen die wil beginnen met zeilen. De Laser Bahia is vervaardigd uit Polyethyleen. Dit maakt de Bahia vrijwel onderhoudsvrij en heel robuust en verschaft een ongekende duurzaamheid.

De rompvorm is zeer stabiel en de ruime kuip biedt binnenboord zitgelegenheid voor 5 volwassenen. Door de extra hoge giek en door het neerhouder systeem kan de bemanning in de kuip gemakkelijk heen en weer bewegen. De rolfok en het eenvoudige reefsysteem zorgen ervoor dat je onder iedere omstandigheid kunt zeilen. Laat de wind het afweten, dan kun je met de Laser Bahia ook roeien of motoren. 

Lees meer over de Laser Bahia

Laser Bug

bug_sailing

Zeilscholen

Flevoland

Friesland

Groningen

Zuid-Holland

Over de Laser Bug

De Laser Bug is een ideale zeilboot voor beginnende zeilers vanwege het reefbaar standaard zeil, maar opgetuigd met het ‘Race’ zeil is deze boot ook spectaculair voor de gevorderde zeilers (of voor wedstrijden). De Laser Bug heeft een onverwoestbare en onderhoudsvrije polyethyleen romp. De zeileigenschappen zijn uitstekend en voor de wind zeilt de Laser Bug helemaal fantastisch. Kortom een geweldige handzame zeilboot om lekker mee te zeilen!

 

Lees meer over de Laser Bug

Laser

ENGLAND, Weymouth, 27th June 2010, LaserPerformance World Open.

Zeilscholen

Friesland

Groningen

Noord-Holland

Zuid-Holland

Utrecht

Limburg

Zeeland

Over de Laser

De Laser is verreweg de meest populaire eenmansboot ter wereld. Iedereen, ongeacht leeftijd of gewicht, kan zeilen in een Laser! Door het unieke Laser Formula systeem kunnen zelfs de jongste zeilers in een Laser zeilen. Door drie van grootte variërende en uit te wisselen tuigages, kan zowel de jonge (lichte) zeiler, als ook de meer ervaren of zwaardere zeiler varen met dezelfde Laser.

De zeilboot heeft namelijk een uniek stap voor stap systeem, waarbij gebruik gemaakt wordt van dezelfde romp en uitrusting, alleen het zeil en de ondermast verschillen van grootte en lengte!! De jonge zeiler kan zo via de 4.7 en Laser Radial doorgroeien naar de Laser Standaard.

Lees meer over de Laser

Dart 16

dart-16-sailing-catamaran

Zeilscholen

Flevoland

Friesland

Groningen

Utrecht

Over de Dart 16

Zeilers van alle niveaus genieten optimaal van het zeilen op de Dart 16. Met een Dart 16 ervaar je de spanning, sportiviteit en de snelheid van een high performance catamaran, maar geniet je vooral van het bedieningsgemak, de eenvoudige boot handling en de onverwoestbare en onderhoudsvrije polyethyleen rompen.

 

Lees meer over de Dart 16